Project financiëring

Op een manegebedrijf zoals Lis Hartel, waar zeven dagen per week gebruik wordt gemaakt van de accommodatie en materialen, is er altijd wel iets dat toe is aan vervanging. Denk aan ledverlichting in de binnenbak, een nieuwe tractor of een nieuwe cv-installatie. Maar ook het paardentuig, de boxen of buitenbak zijn soms aan vernieuwing toe. Wilt u ons steunen met een specifiek hulpmiddel of doel? Dan kan! Heel fijn zelfs!
Heb je vragen dan kun je contact opnemen met onze secretaris via secretaris@lishartel.nl
Donaties kunt u overmaken op NL46INGB0004116551 tnv Lis Hartel

Openstaande doelen:

 • Realisatie: Medio zomer 2021
  Het realiseren van een paddock paradise icm een vernieuwde buitenbak.
  Door de Corona periode is gebleken hoe belangrijk het is om ook de mogelijkheid te kunnen bieden voor lessen in de buitenbak. Onze huidige bak wordt nu vooral gebruikt als paddock voor onze paarden zodat ze dagelijks samen buiten kunnen staan. Alleen is de ondergrond zeer slecht waardoor er bij de vele regenbuien die Nederland bekend is de buitenbak niet goed draineert. Met als gevolg dat ook dan de paarden niet naar buiten kunnen. 
  Vandaar dat we nu als eerste prioriteit hebben gesteld om deze bak te vervangen en te voorzien van een goede drainage plus de juiste ondergrond zodat er les op gegeven kan worden.
  Dit betekend gelijk ook dat we de buitenbak, als deze klaar is, niet meer kunnen - mogen gebruiken als paddock omdat de ondergrond hiervoor te niet gedaan zal worden. Er zal dus op een andere plek, aansluitend aan de paddocks die er zijn, nieuwe grotere paddocks gerealiseerd moeten worden. Veel zullen we met onze vrijwilligers kunnen uitvoeren, maar er zullen ook werkzaamheden door professionals uitbesteed moeten worden. Met de bijkomende materialen die nodig zijn. 
  Geraamde kosten: 20.000 - 30.000
 • Realisatie medio 2021
 • Het realiseren van 2 buiten stallen.
  Voor onze diversiteit aan lessen - leden is het noodzakelijk dat we daarin ook onze paarden afgestemd hebben. Denk hierbij aan gewicht van ruiter, hoeveel lessen een paard per dag aan kan enz enz. Voor al deze paarden moet er natuurlijk een fijne stal aanwezig zijn waar ze na hun werk lekker kunnen bij komen. We hebben nu 16 stallen maar zouden er buiten 2 bij willen bouwen zodat we onze paarden allemaal een plekje hebben. Onze huidige paarden hebben allemaal een plekje, maar we kunnen hierin niet uitbreiden voordat we de stallen op orde hebben.
  Geraamde kosten: €14.500,-  = -
  Status= bedrag is toegezegd door diverse organisaties. Realisatie medio 2e kwartaal 2021

Meer weten over hoe u Lis Hartel kunt steunen?

Project financiering Steun ons met een bijdrage voor een specifiek project
Club van 50 Wordt donateur voor €50 per jaar
Adopteer een paard Adopteer een paard? Jazeker, bij ons kan het!
Reclame voor bedrijven Ook als bedrijf kunt u uw steentje bijdragen met bv een reclamebord!
Schenking aftrekbaar Handige informatie over het aftrekken van uw schenking
Vrijwilligers Wil je vrijwilliger worden? We hebben je nodig!